New Nexus uit Tynaarlo verhuist naar Haren

IT-bedrijf New Nexus uit Tynaarlo gaat verhuizen naar Haren. Langs de A28 wordt een nieuw kantoor gebouwd.
Directeur Richard Tapper vertelde dat vanmorgen op Radio Drenthe. Tapper is een van de ambassadeurs van de actie Samen voor de Voedselbank op RTV Drenthe. Vandaag is hij op pad om producten en geld in te zamelen voor de voedselbanken in Drenthe.

Te weinig ruimte in Tynaarlo
New Nexus heeft ruimte nodig. En die ruimte is niet te vinden op bedrijventerrein Vriezerbrug in Tynaarlo. "We groeien hard en hebben gewoon vierkante meters nodig voor ons personeel", zo zegt Tapper. Nu zit het bedrijf in twee huurpanden in Tynaarlo.

Het IT-bedrijf bouwt websites en apps en houdt zich daarnaast bezig met de ontwikkeling van software. Dit jaar waren ze genomineerd voor de titel 'Drentse Onderneming van het Jaar'. Ze zaten in de finale samen met Procxys uit Nieuw-Amsterdam en VEPA uit Hoogeveen. Uiteindelijk greep New Nexus naast de prijs.

In Haren is een locatie in de buurt van het transferium waar een nieuw kantoor wordt gebouwd. Bij New Nexus werken 150 mensen vast en worden zo'n veertig mensen ingehuurd. De bedoeling is om in mei van dit jaar te beginnen met de bouw van het nieuwe kantoor.

Richard Tapper was te gast in 'Ondernemen in Drenthe'. Daarin vertelde hij over het bedrijf en de locatie Tynaarlo.

Deel dit artikel: