Mannen Sudosa-Desto verliezen weer, vrouwen blijven aan kop

Wisselende resultaten bij Sudosa-Desto (archief
Wisselende resultaten bij Sudosa-Desto (archief © RTV Drenthe/René Posthuma
VOLLEYBAL - De volleyballers van Sudosa-Desto hebben de tweede opeenvolgende 3-0 nederlaag geslikt in de Topdivisie. De Assenaren gingen kansloos onderuit bij ZVH in Zevenhuizen.
Sudosa-Desto verloor de eerste twee sets met duidelijke cijfers. Het werd in beide gevallen 25-14 voor de thuisploeg. In het derde bedrijf beet Sudosa-Desto meer van zich af, maar het was niet genoeg om aan de goede kant van de score te blijven. ZVH trok de winst met 25-21 naar zich toe.
Door het nieuwe verlies blijft Sudosa-Desto de hekkensluiter in de Topdivisie. De Drentse equipe won dit seizoen slechts één keer. Vorige week had Sudosa-Desto met 3-0 verloren op bezoek bij Reflex.

Eerste plaats

De vrouwen van Sudosa-Desto blijven de ranglijst in de Eerste Divisie A aanvoeren. Het bezoek aan VCV werd met klinkende cijfers gewonnen: 0-4 (22-25, 23-25, 15-25, 20-25). Sudosa-Desto was een week eerder dankzij de winst in de Drentse derby tegen Tjoba uit Klazienaveen naar de eerste plaats gestegen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.