Seksclub Pretty Women heropent als Nachtclub Wonderland

Het pand van Pretty Women werd gesloten door de gemeente (Rechten: Google Streetview)
Het pand van Pretty Women werd gesloten door de gemeente (Rechten: Google Streetview)
De voormalige seksclub Pretty Women in Emmen gaat weer open. Er is een nieuwe eigenaar, die de naam van de club verandert in Nachtclub Wonderland.
Pretty Women werd vorig jaar gesloten door de gemeente. Er was volgens de gemeente te weinig toezicht op de structuur van het bedrijf. Zo was niet duidelijk wie er de dagelijkse leiding had.

Huur opgezegd

Eigenaar en enig aandeelhouder Martin Knecht poogde de zaak te heropenen. Na een half jaar kreeg hij een vergunning, maar kort daarvoor had de verhuurder van het pand de huur opgezegd. De verhuurder wilde niet langer in onzekerheid zitten.
Nieuwe eigenaar Ben Kerkhoff zegt dat de club een flinke make-over heeft gekregen. "De heropening is het einde van een slechte geschiedenis. Het lijkt nu niet meer op een bordeel vanbinnen, maar meer op een echte nachtclub", zegt Kerkhoff. Het is de bedoeling dat aanstaande zaterdag de deuren van de nieuwe club opengaan.

Slag om de arm

De gemeente Emmen laat weten dat eigenaar Kerkhoff wat dat betreft nog even een slag om de arm moet houden. "De vergunning heeft hij namelijk nog altijd niet", reageert een woordvoerder. "Er moet nog één laatste hobbel genomen worden. Er is een bureau ingezet dat nog een screening doet. Er wordt gekeken naar het verleden van bijvoorbeeld de eigenaar. Dat is standaard bij dit soort bedrijven, dat gebeurt namelijk ook bij horecagelegenheden."
Volgens de woordvoerder hoopt het screeningsbedrijf deze week nog uitsluitsel te geven. "Als de screening positief blijkt, dan kan de vergunning worden verleend en kan hij op zaterdag open."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl