Sportcast #19: 'Gouden Dick' groeit in 'echte' derby

In deze Sportcast blikken verslaggevers Niels Dijkhuizen en René Posthuma terug op de sensationele 2-1 overwinning van FC Emmen tegen FC Groningen. En mag je nu derby zeggen, of juist niet? Feit is dat er meer Emmen-supporters (luidruchtig) aanwezig waren dan in de historische promotiewedstrijd tegen Sparta. Trainer Dick Lukkien was de gevierde man na afloop. Hoe belangrijk is de oefenmeester voor FC Emmen? Tactisch is hij in ieder geval beter dan zijn collega-trainer Danny Buijs, concluderen beide verslaggevers. En volgens Dijkhuizen en Posthuma is FC Emmen hard op weg om zich te handhaven. Verder aandacht voor de vijfde nederlaag op rij van DOS'46 en blikken we vooruit op het zaalvoetbal, want het Protos Weering-toernooi staat weer voor de deur.
Gasten

René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)

Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)

Presentatie

Leo Wassing

Abonneer je op deze podcast

De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts

Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl