Promotiedagen Drenthe voortaan in De Nieuwe Kolk

De dag voor ondernemers wordt voortaan in De Nieuwe Kolk gehouden (Rechten: archief RTV Drenthe)
De dag voor ondernemers wordt voortaan in De Nieuwe Kolk gehouden (Rechten: archief RTV Drenthe)
Promotiedagen Drenthe ziet er komend voorjaar heel anders uit. Het evenement wordt namelijk niet meer gehouden in de TT Hall, maar verhuist naar De Nieuwe Kolk in Assen.
Ook gaat het evenement voortaan één dag duren, in plaats van twee. Volgens organisator Michel Elzinga lijken de promotiedagen in Assen en Groningen te veel op elkaar. En omdat beide steden dicht bij elkaar liggen, wordt nu voor een andere opzet gekozen.
"Het wordt een combinatie van netwerken, grootsprekers en theaters. We willen meer thema's aansnijden met workshops en presentaties. Normaal is netwerken de hoofdmoot, dat verschil tussen beide wordt nu kleiner", zegt Elzinga. Voorbeelden van thema's die op deze dag voorbijkomen zijn duurzaamheid, innovatie en marketing. Elzinga voegt eraan toe dat het de bedoeling is deze promotiedag vaker in het jaar te organiseren, op verschillende locaties.
Op 16 april is De Nieuwe Kolk volgens de organisatie 'hét ontmoetingspunt' voor Drentse ondernemers.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.