Sting, Anouk en Lohues op Stadspark Live in Groningen

Zanger Sting, de oud-frontman van The Police, komt op 22 juni naar Groningen. Hij treedt, net als Daniel Lohues, op tijdens het nieuwe festival Stadspark Live.
Het is niet de eerste keer dat er een grote naam zoals Sting naar onze bovenburen komt. In 1999 stonden The Rolling Stones in het Stadspark in Groningen. Een jaar later was het de beurt aan Tina Turner. De optredens waren legendarisch, maar nieuwe artiesten van wereldfaam lieten het Stadspark links liggen.

Daniel Lohues

Andere artiesten die op het festival zullen spelen zijn, Anouk, Tom Odell, The Specials, Ronnie Flex & Deuxperience en Daniel Lohues.

Blues- en Hello festival

Het muziekaanbod voor Drenthe ziet er goed uit voor deze zomer. Naast dit festival net over de grens in Groningen kunnen muziekfans genieten van bijvoorbeeld ZZ Top en Lynyrd Skynyrd op het Holland International Bluesfestival in Grolloo. Op het Hello Festival (voormalig Retro Pop) in Emmen Lenny Kravitz aangekondigd.
De kaarten voor festival Stadspark Live gaan vrijdag 21 december om 10.00 uur in de voorverkoop.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl