Assen houdt uitverkoop: van TT-caravan tot bekende Koopmansplein-bankjes

De gemeente Assen doet allerlei spullen in de verkoop. Van talloze bladblazers en sneeuwschuivers tot een trekker en een TT-caravan: alle bekende gemeenteartikelen komen voorbij.
De uitverkoop gebeurt via onlineveilingmeester.nl. Het hoogste bod op de caravan staat nu op 24 euro, een marktkraam kost nu minstens 550 euro. Voor de trekker moet je wel een aardig bedrag op tafel leggen. Het hoogste bod staat nu op bijna 19.000 euro, een bedrag dat nog wel zal oplopen.
(Tekst gaat verder onder de foto)
kraampjes assen
Ook deze kraampjes kun je kopen © Onlineveilingmeester.nl

Bekende blauwe bankjes

Voor een gemeenteauto betaal je inmiddels een goeie 6.000 euro en voor ruim 400 euro kun je flink herrie maken met twee bladblazers.
Wat de Assenaren waarschijnlijk bekend voorkomt, zijn de blauwe bankjes die eerder op het Koopmansplein stonden, vlak bij de Hema. Een paar tientjes en je hebt zo'n oude bank.
Verder waren onder meer sneeuwschuivers, kettingzagen, grasmaaiers en scooters aan vervanging toe. Je kan nog tot maandagavond bieden.
bankjes assen
De bekende bankjes die eerder op het Koopmansplein stonden © Onlineveilingmeester.nl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl