Hurry-Up handelt vroeg: Uitblinker Boris Tot blijft langer

Boris Tot
Boris Tot © Stijn Steenhuis
HANDBAL - Boris Tot, doelman van handbalvereniging Hurry-Up, staat ook volgend seizoen onder de lat in Zwartemeer. De BENE-Leaguevereniging is vroeg met de uitblinker om tafel gegaan.
Het contract van Tot, die afgelopen weekend tegen LIONS de held van Hurry-Up werd door heel veel ballen van de koploper te stoppen, zou na dit seizoen aflopen. De Kroaat heeft een krabbel onder een verbintenis die hem tot juni 2023 in Zuidoost-Drenthe houdt gezet.
Volgens Hurry-Up kon de 24-jarige Tot rekenen op interesse uit binnen- en buitenland. Door de contractverlenging zijn de Zwartemeerders een extra jaar zeker van de bevliegingen van de in vorm verkerende goalie die in 2019 overkwam van het Oostenrijkse HC Bruck.
Eerder deze maand verlengde Hurry-Up, de nummer zeven van de BENE-League, met coach Joop Fiege. Ook de inwoner van Emmen blijft tot en met de lente van 2023 bij de oranje-zwarten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl