Cassata #15: over FC Emmen, Wildlands en de politicus van het jaar

In deze laatste Cassata van 2018 wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar. Het gaat over Wildlands in Emmen, dat in zwaar weer verkeert. Het gaat over FC Emmen, dat een prachtig jaar achter de rug heeft. En aandacht voor de aanhoudende zoektocht naar de spoorloos verdwenen Willeke Dost uit Koekange.
In het radioforum buigen de aanwezige politici zich over de vraag wie de politicus van het jaar is.

Onderwerpen:

01.15 - Hoogte- en dieptepunten van het afgelopen nieuwsjaar: Voorzitter Ronald Lubbers van FC Emmen over de promotie naar de eredivisie en wethouder Jisse Otter van Emmen over Wildlands, dat acht miljoen euro verlies lijdt.
31.37 - De zoektocht naar de verdwenen Willeke Dost in Koekange blijft doorgaan. Amateurspeurder Ab Bruintjes is er sinds 2010 mee bezig, omdat hij zich afvraagt hoe het kan dat een meisje van 15 jaar spoorloos verdwijnt.
44.50 - Het radioforum met Erik Ziengs (VVD), Agnes Mulder (CDA) en Jacob Bruintjes (PvdA). Zij blikken terug op het jaar 2018 en vertellen wie wat hen betreft de politicus van het jaar is, op landelijk en provinciaal niveau.

Presentatie:

Margriet Benak

Gasten:

Ronald Lubbers (voorzitter FC Emmen)
Jisse Otter (wethouder gemeente Emmen)
Ab Bruintjes (zoekt naar Willeke Dost)
Erik Ziengs (Tweede Kamerlid VVD)
Agnes Mulder (Tweede Kamerlid CDA)
Jacob Bruintjes (voorzitter PvdA Drenthe)

Andere podcasts

Genoten van Cassata? Abonneer je ook op onze podcast Drenthe Toen over de geschiedenis van Drenthe en op de Sportcast, onze podcast over de (amateur)sport in Drenthe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl