Sportcast #20: Openhartige Dick Lukkien te gast

In deze laatste Sportcast van dit jaar schuift FC Emmen-trainer Dick Lukkien aan. Hij blikt terug op het succesjaar van Emmen, met als hoogtepunten de promotiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam en de 2-1 winst in Groningen. Uiteraard wordt vooruitgeblikt op de tweede seizoenshelft. Blijft FC Emmen in de eredivisie? De 46-jarige trainer denkt van wel en ziet zijn ploeg op de 14e plaats eindigen. Dat gaat mogelijk gebeuren met aanvaller Michael de Leeuw, die al een gesprek heeft gehad met de club. Lukkien heeft het ook over zijn toekomst: het liefst wil hij ooit trainer worden in Duitsland.
Gasten

René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)

Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)

Dick Lukkien (trainer FC Emmen)

Presentatie

Leo Wassing

Abonneer je op deze podcast

De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts

Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl