Halve finalisten Protos Weering bekend: Protos sensatie

De winnaar van de vorige editie, SC Elim, is zonder puntenverlies door naar de halve finales
De winnaar van de vorige editie, SC Elim, is zonder puntenverlies door naar de halve finales
VOETBAL - Van de vijftig clubs die vanavond in actie kwamen in de kwartfinale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi heben er 25 zich geplaatst voor de halve finale van aanstaande zaterdag.
Grootste sensatie was het optreden van Protos. De zondagderdeklasser bereikte voor het eerst in de clubgeschiedenis de laatste 25.
Verder zien we de gebruikelijke namen bij de laatste 25, waaronder MSC, Noordscheschut, Elim (de winnaar van vorig jaar), De Weide, Titan, Dalen, Alcides, Emmen, Nieuw Buinen en HZVV. Die laatste vier clubs hadden het wel lastig, getuige hun (slechts) derde plek in de poule.
Hieronder staan alle halve finalisten:
1. MSC
2. Gramsbergen
3. Noordscheschut
4. Elim
5. ASVB
6. Bergentheim
7. De Weide
8. Hoogeveen zondag
9. SC Erica
10. EMMS
11. SVBO zondag
12. Hoogeveen zaterdag
13. Titan
14. Dalen
15. CSVC
16. Protos
17. ZZVV
18. Weerdinge
19. Zuidwolde
20. Beilen
21. Alcides
22. Emmen
23. HZVV
24. Nieuw Buinen
25. Drenthina
VKW werd best of the rest. De club uit Westerbork eindigde net als Alcides, Emmen, HZVV, Nieuw Buinen en Drenthina op de derde plek in de poule, maar kwam op doelsaldo toch wel flink tekort om aanspraak te maken op een plek in de halve finale.
Later vanavond (of vannacht) wordt de loting verricht voor de halve finale. Direct na die loting publiceren wij die ook op deze site.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.