FC Emmen uitgeschakeld in eDivisie

Luuk Jans strandt in de kwartfinale (Rechten: RTV Drenthe)
Luuk Jans strandt in de kwartfinale (Rechten: RTV Drenthe)
ESPORT - Luuk Jans is er met FC Emmen niet in geslaagd de halve finale van de eDivisie te bereiken. Jans werd door Tony Kok van PEC Zwolle verslagen met 6-2 en is uitgeschakeld.
Daarmee verkeert Jans in goed gezelschap, want ook wereldkampioen Stefano Pinna van PSV mocht naar huis. Hij verloor met 4-1 van Dani Visser van De Graafschap.
Ook Dani Hagebeuk (Ajax) en Jimmy Donkers (Feyenoord) schaarden zich bij de laatste vier. De halve finale wordt zondag gespeeld. De finale is op oudjaarsdag.
Dan zit overigens alleen de eerste seizoenshelft erop. Die wordt gespeeld op de Playstation 4. In 2019 gaat de tweede competitiehelft van start, dan spelen de eSporters FIFA 19 op Xbox One.
De eDivisie is een eSportcompetitie waarin gamers voor 'hun' club uit de eredivisie uitkomen in het spel FIFA 19. De eerste competitiehelft wordt op Playstation 4 gespeeld, de tweede helft op Xbox One. Wil je meer weten over de eDivisie,
.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl