Sportcast #21: FC Emmen traint onder Spaanse zon en 'damhooligans' welkom bij RTV Drenthe tijdens WK

In de eerste Sportcast van het nieuwe jaar belt verslaggever René Posthuma met zijn collega Niels Dijkhuizen. Hij is meegereisd met FC Emmen naar het trainingskamp in Spanje. De omstandigheden zijn ideaal: goede velden, veel zon en een temperatuur van 19 graden. De nieuwste aanwinsten, Michael de Leeuw en Nico Neidhart zijn ook van de partij en Dijkhuizen sprak met hen. Verder een terugblik op de 42ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi en een vooruitblik op het WK dammen. Lukt het Roel Boomstra opnieuw om wereldkampioen te worden? De finale wordt komend weekend bij RTV Drenthe afgewerkt.
Gasten
René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 

Presentatie
Leo Wassing

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.
Meer over dit onderwerp:
Sportcast FC Emmen sport
Deel dit artikel: