Fysiotherapeut verdacht van aanranding van zes vrouwen

Fysiotherapeut
Zes vrouwen hebben zich gemeld bij de politie © Pixabay
Een 53-jarige man uit Klazienaveen is begin november opgepakt vanwege het aanranden van minstens zes vrouwen. Het Openbaar Ministerie (OM) laat dat desgevraagd weten. De man is werkzaam als fysiotherapeut. In die rol zou hij strafbare feiten over een langere periode hebben gepleegd.
De rechtbank besloot deze week het voorarrest van de verdachte met zestig dagen te verlengen. Volgens een woordvoerder van het OM is het onderzoek nog in volle gang. "We sluiten niet uit dat meer aangiftes zullen binnenkomen." Onder de slachtoffers bevinden zich momenteel geen minderjarigen, laat de woordvoerder weten.
De gevangenhouding van de Klazienavener loopt halverwege februari af. Rond die tijd is er een zogeheten pro-formazitting in de rechtbank. "De zaak is tegen die tijd nog niet klaar voor een inhoudelijke behandeling. Wel wordt er dan bekeken of het voorarrest andermaal verlengd moet worden."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.