Man filmt stiekem vrouw met kinderen in badhokje

Zwembad Zwemmen Peize
De man filmde stiekem in het kleedhokje van een zwembad © RTV Drenthe / Hjalmar Guit
Een 51-jarige man uit Nijkerk filmde stiekem een moeder met haar kleine kinderen terwijl die zich omkleedden in een badhokje. Dat deed hij in oktober 2018 in het zwembad van Land van Bartje in Ees. De man kreeg een voorwaardelijke taakstraf van zestig uur.
De filmer werd betrapt door de moeder. Die zag aan de onderkant van het hokje een hand met een telefoon. Ook zag ze de opvallende badslippers van de man. Ze rende het hokje uit en zag een man met die badslippers weglopen. De vrouw riep haar broer erbij en samen riepen ze de hulp in van de zwembadmedewerkers. Zij spraken de man aan, maar hij ontkende.
Toen de telefoon van de man werd onderzocht, was er geen filmpje te vinden. Verder onderzoek op de telefoon leverde toch de bewuste video op. De man bekende daarna alsnog. Het was niet de eerste keer dat hij werd betrapt. De Nijkerker ging uit eigen beweging in behandeling. De rechter hield daar rekening mee en ook met dat de zaak al sterk verouderd is.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl