Engelse miljonairs vallen voor idee van ondernemer uit Emmen

Robert Milder (foto; Martin Laning)
Robert Milder (foto; Martin Laning)
Het is directeur Robert Milder van het bedrijf Van de Sant Innovations gelukt: hij heeft zijn 70.000 pond binnen. Vier van de vijf ondernemers vielen voor zijn presentatie in het Britse televisieprogramma Dragons' Den.
Het bedrijf uit Emmen produceert duurzaam meubilair, gemaakt van zwerfplastic van het land en uit de oceaan.

Geldschieters overtuigen

In Dragons' Den moeten ondernemers met een betoog proberen geldschieters te laten investeren in hun onderneming. Ze krijgen een hoop kritische vragen en lopen dus de kans om zónder investering, maar mét veel kritiek de studio te verlaten.

Lees meer: Bedrijf uit Emmen op zoek naar geld in Brits tv-programma

"Het ging heel goed", zegt Milder, "al was ik wel wat nerveus in het begin. Maar van de vijf ondernemers waren er vier die een bod wilden doen, die graag in ons willen investeren. Dat is toch wel heel bijzonder."

Deborah Meaden

"Ik heb de volle 70.000 pond losgeweekt", aldus Milder. We hebben uit de vier ondernemers gekozen voor Deborah Meaden. Zij is een heel succesvolle ondernemer en met haar gaan we om tafel. We gaan kijken naar onze bedrijfsstrategie en marketing."
"Eigenlijk ging het ons niet eens om het geld, maar om de erkenning en exposure die we nu in Groot-Brittannië hebben gekregen. Het is belangrijk voor ons voor de Engelse markt."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl