Sportcast #22: Wit begint, Roel wint

In deze Sportcast een uitgebreide terugblik op het WK dammen. Oud-Emmenaar Roel Boomstra veroverde zondag voor de tweede keer in zijn carrière de wereldtitel. Verslaggever René Posthuma volgde de verrichtingen van Boomstra afgelopen week. Collega-verslaggever Niels Dijkhuizen is weer terug van het trainingskamp met FC Emmen in Spanje. Komende zondag hervat FC Emmen de competitie met een thuiswedstrijd tegen regerend landskampioen en koploper PSV. Dijkhuizen vertelt of de ploeg van trainer Dick Lukkien klaar is voor de tweede seizoenshelft.
Gasten
René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 

Presentatie
Leo Wassing

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.
Meer over dit onderwerp:
Sportcast Roel Boomstra FC Emmen sport dammen voetbal
Deel dit artikel: