Sportcast #23: Arno Vermeulen moet zich beter inlezen over FC Emmen

In de 23e Sportcast van het seizoen blikken Niels Dijkhuizen en René Posthuma uiteraard terug op het knappe 2-2 gelijkspel van FC Emmen tegen regerend landskampioen en koploper PSV. Beide verslaggevers hekelen de berichtgeving over FC Emmen in de landelijke media. Volgens Dijkhuizen heeft Arno Vermeulen, chef voetbal en commentator bij Studio Sport, zich onvoldoende verdiept in FC Emmen getuige zijn uitspraken in Studio Voetbal. Uiteraard krijgt Nicklas Pedersen de complimenten in deze podcast. Het bonuspunt krijgt volgens de FC Emmen-volgers extra glans bij een resultaat in Venlo tegen VVV komend weekend. Verder aandacht voor marathonschaatsen, want Haaksbergen heeft de primeur.
Gasten
René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 

Presentatie
Leo Wassing

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.
Meer over dit onderwerp:
Sportcast voetbal FC Emmen schaatsen
Deel dit artikel: