Inwoners Emmer-Compascuum winnen samen miljoen euro met Postcode Loterij

Winnaars Postcode Loterij Emmer-Compascuum
Chris en Nicky wonnen ruim een ton © Postcode Loterij
Vijftien inwoners aan de Creel in Emmer-Compascuum zijn in de prijzen gevallen maandag. Op hun postcode is een miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Gaston Starreveld, ambassadeur van de loterij, kwam langs om de winnaars te feliciteren en de cheques te overhandigen.
De prijzen liepen uiteen van 52.631 tot 157.894 euro. De exacte prijs was afhankelijk van de hoeveelheid loten waarmee werd gespeeld. Pascal en Lisanne werden verrast met een cheque van 52.631 euro. "Ons derde kindje is op komst, dus de prijs komt goed van pas!", lieten ze enthousiast weten.
Winnaars Postcode Loterij Emmer-Compascuum
Voor Pascal en Lisanne komt het geld goed van pas met een derde kindje op komst © Postcode Loterij

Disneyland

Patricia en Alex ontvingen hetzelfde bedrag en ook zij weten wel raad met hun geldprijs: "We willen graag de keuken verbouwen en willen het geld gebruiken voor de studies van de kinderen."
Chris en Nicky morgen 105.263 euro besteden Zij hebben in ieder geval één wens: "We hadden de kinderen beloofd om naar Disneyland Parijs te gaan. Dit gaat nu écht gebeuren."
Winnaars Postcode Loterij Emmer-Compascuum
Patrica en Alex gaan met het geld hun keuken verbouwen © Postcode Loterij

Nieuw-Weerdinge

Afgelopen nieuwjaar was het ook al raak aan het Weerdingerkanaal in Nieuw-Weerdinge. Zes inwoners kregen toen gezamenlijk een ton uitgereikt. Gisteren vielen twaalf inwoners van Meppel in de prijzen; zij mochten een miljoen euro van de Postcode Loterij verdelen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl