Hurry-Up verliest van Green Park Aalsmeer

Hurry-Up grijpt naast de overwinningen Aalsmeer. (Rechten: archief RTV Drenthe)
HANDBAL - Hurry-Up is tegen Aalsmeer tegen opnieuw een nederlaag aangelopen in de BENE-League. De ploeg van coach Tim Remer verloor met 33-30 van de nummer vijf.
De eerste helft ging lang gelijk op. Het onderlinge verschil was tot vlak voor de rust niet meer dan 1 á 2 punten, maar kort voor rust tilde de thuislcub de stand toch nog naar 18-15. Hurry-Up kwam sterk uit de startblokken in de tweede helft en In de 38e minuut zorgde Ronald Suelmann voor de gelijkmaker (20-20). De Drentse club leek erop en erover te gaan (bij 21-23), maar Aalsmeer pareerde op tijd en knokte zich naar een uiteindelijke 33-30 zege.

Door de nederlaag blijft Hurry-Up tiende in de BENE-League met 9 punten uit zestien wedstrijden.