Sportcast #25: FC Emmen moet het systeem niet veranderen

In deze Sportcast schuift directeur en hoofdredacteur Dink Binnendijk als nieuw panellid aan en samen met verslaggevers Niels Dijkhuizen en René Posthuma blikken ze terug op de 0-5 nederlaag van FC Emmen bij AZ. Ondanks de grote nederlaag vinden ze niet dat FC Emmen nu ineens van systeem moet veranderen. Wel verwachten ze een aantal wijzigingen in de opstelling voor ADO Den Haag. Verder aandacht voor de Dutch Open Darts, de zilveren medaille voor Fleur Nagengast, de basketballers van Red Giants die volgend seizoen niet meer uitkomen in de promotiedivisie en zijn de kansen op het kampioenschap van Hoogeveen gestegen na het huren van drie nieuwe spelers?
Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.
Deel dit artikel: