Passie voor Platteland winnaar Raspaard De Wolden

Passie voor Platteland winnaar Raspaard De Wolden
Passie voor Platteland winnaar Raspaard De Wolden © Gemeente De Wolden
Het initiatief Passie op het Platteland is beloond met het Raspaard 2021. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de gemeente De Wolden. Burgemeester Inge Nieuwenhuizen reikte de prijs uit.
Ontwerper Vera Vos en filmmaker Manon Hessels zijn de initiatiefnemers achter Passie op het Platteland. "Wat opvalt aan Passie op het platteland is dat Vera en Manon jongeren verbindt", zegt burgemeester Nieuwenhuizen. "Zij laten zien hoe leuk het wonen, werken en leven op het platteland is. En als je de passie nog niet had, dan krijg je het wel door Passie op het Platteland. De gemeente, vanuit het gemeentebestuur, wil dit graag waarderen met het Raspaard 2021."
Normaal gesproken wordt de vrijwilligersprijs, een wisselbokaal, uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in het gemeentehuis. Dit jaar waren er negen kanshebbers om het Raspaard in de wacht te slepen, waaronder Carbid Academie Passie op het Platteland, Rolstoelbus voor Mick en het Roekpad Echten.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.