FC Emmen Podcast #22: 'Raadhuisplein kan schoongeveegd worden'

FC Emmen Podcast
FC Emmen Podcast #22 © RTV Drenthe
In de tweeëntwintigste FC Emmen Podcast gaat het onder meer over de blakende vorm waarin de ploeg van trainer Dick Lukkien steekt. Voetballend houdt het niet altijd over, maar de punten worden aaneengeregen door de Drenten.
Daardoor staat de Drentse voetbaltrots momenteel op de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen weekend werd ook concurrent Excelsior met miniem verschil aan de zegekar gebonden.
Die zegekar werd overigens groot onthaald bij De Oude Meerdijk waar supporters zich hadden verzameld om hun vreugde te laten blijken. De analisten bij de FC Emmen Podcast zijn overtuigd van een eventuele promotie naar de Eredivisie: "Laat ze het Raadhuisplein in Emmen maar schoonvegen."
Ook wordt ingegaan op de spitsendiscussie in De Oude Meerdijk. Met de komst van Mart Lieder en Ole Romeny heeft Lukkien elf spelers voor vier posities. Hoe houd je op dat moment alles binnen het team in pais en vree? Daarover zijn de meningen verdeeld.

Nieuwe opstelling

De FC Emmen Podcast heeft een nieuwe opstelling. Zo verwelkomen stamgasten Niels Dijkhuizen en Dick Heuvelman een nieuwe analist in de persoon van Theo ten Caat. Voormalig speler van SC Veendam, maar ook trainer van onder andere FC Emmen O19 en VV Hoogeveen. Ook het presentatiestokje wordt overgedragen van René Posthuma aan Tom Meijers.
Gasten:
Niels Dijkhuizen - FC Emmen-watcher RTV Drenthe
Dick Heuvelman - Sportgeweten van het Noorden
Theo ten Caat - Oud-profvoetballer
Presentatie:
Tom Meijers
Beluister hier FC Emmen Podcast #22:
FC Emmen Podcast #22

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl