Sportcast #26: We worden moe van Jan 'Zwammers'

In deze Sportcast blikken Niels Dijkhuizen, Dink Binnendijk en René Posthuma terug op de 3-2 overwinning van FC Emmen. Het werd, opnieuw, onnodig spannend in een thuiswedstrijd, maar dit keer bleven de punten wel in Emmen. Verder wordt het panel moe van Jan Lammers. Binnendijk noemt de beoogd sportief directeur van de Dutch Grand Prix Zandvoort zelfs een zwammer. Hij misbruikt zijn naam en samen met de prins maakt hij zich belachelijk. Verder aandacht voor DOS'46, Kjeld Nuis en Christiaan Varenhorst.
Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.
Deel dit artikel: