Lijsttrekker voor Forum voor Democratie in Emmen bekend

Thierry Baudet
In maart vorig jaar bracht Thierry Baudet nog een bezoek aan Emmen © ANP / Hollandse Hoogte / Persbureau Meter
Robart de Jong wordt lijsttrekker voor Forum voor Democratie in Emmen tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. De Jong bevestigde het nieuws vandaag. In totaal staan er tien mensen op de kieslijst voor de gemeente Emmen.
De Jong wil nog niet in detail treden over zijn rol, zijn motivatie of het lokale partijprogramma. Hij wil eerst de zitting van het stembureau vrijdag afwachten. Tijdens dat moment worden alle deelnemende partijen, de kandidaten en de lijstnummers bekend gemaakt.
Voor verder commentaar verwijst hij naar de woordvoerders van de landelijke partij. Zij willen ook nog niet inhoudelijk reageren.

ProRail

Op social media valt te lezen dat De Jong werkzaam is als officier van dienst bij ProRail. Daarnaast runt hij een muziekinstrumentenwinkel onder de naam Porbeagle.
Forum voor Democratie doet naast Emmen ook in de gemeente Hoogeveen mee aan de verkiezingen. Tot dusver zijn daar nog geen namen van de kieslijst bekendgemaakt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl