Vrouw in Emmen ontvoerd door drie mannen

Politie
De mannen zijn weggerend in de richting van het bos achter de Valtherlaan, aldus de politie. © RTV Drenthe / Kim Stellingwerf
Een vrouw in Emmen is zaterdagavond tussen 23.00 uur en 23.30 uur ontvoerd door drie onbekende mannen. Zij hebben geld van haar gestolen en zijn daarna op de vlucht geslagen.
De vrouw was volgens de politie op weg van Nieuw-Weerdinge naar Emmen. Toen ze haar auto parkeerde langs de Achterlaan en uitstapte, werd ze vrijwel direct gepakt en meegenomen door de drie mannen.
In haar eigen auto reden de vrouw en de drie mannen naar de Valtherzandweg. Daar heeft zij geld gegeven. De mannen zijn vervolgens weggerend in de richting van het bos achter de Valtherlaan, aldus de politie.
De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. Het gaat om twee gezette mannen en een wat kleinere man. De politie schrijft: 'Ze droegen die avond alle drie donkere kleding en het gezicht was onherkenbaar. Ze spraken Nederlands, een man leek een Surinaams accent te hebben. Een van de gezette mannen was wat ouder en had een baard.'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl