Camping d 'Olde Kamp wint Boomhut Battle

De winnende boomhut staat in Ansen {
De winnende boomhut staat in Ansen { © Noordhuis Vastgoed/Guide Rikkers
Camping d 'Olde Kamp in Ansen heeft het tv-programma De Boomhut Battle gewonnen. De camping liet drie andere boomhutten achter zich.
Het televisieprogramma De Boomhut Battle werd sinds 12 januari uitgezonden door de EO. In zes afleveringen bouwden vier teams een eigen bijzondere boomhut waarin overnacht kan worden.

Plaggendak

De boomhut van d 'Olde Kamp werd geroemd doordat het de bezoeker 'een echt boomhutgevoel' geeft. Daarnaast past de boomhut volgens de jury in de omgeving, vanwege het dak dat gemaakt is van Drentse heideplaggen.
Mensen die willen overnachten in Ansen, kunnen de boomhut van eigenarem Bert en Elly van Zanten boeken. Ook de boomhutten van deelnemers Landgoed Tolhek in Anderen en camping Drouwenerzand in Drouwen zijn bedoeld om in te overnachten. De boomhut van de vierde deelnemer, Joytime Vrijetijdsactiviteiten in Grolloo, is voor familiefeestjes en bedrijfsuitjes.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.