Ook mannen E&O langs degradatiekandidaat

E&O trainer Freek Gielen (Rechten: Archief RTV Drenthe)
E&O trainer Freek Gielen (Rechten: Archief RTV Drenthe)
HANDBAL - In navolging van de dames van E&O hebben in de Eredivisie ook de mannen afgerekend met de hekkensluiter Aristos uit Amsterdam. In Emmen ging de zege in 27-20 naar de thuisploeg.
Aristos staat nog zonder punten kansloos onderaan in de Eredivisie en ook in Emmen bleek niks te halen. Voor E&O was een zege des te welkom na de pijnlijke nederlaag tegen laagvlieger Quintus 2 van vorig weekend.
Helemaal omdat de ploeg kon profiteren van het verlies van naaste concurrent DFS Arnhem bij koploper Houten. Die wedstrijd eindigde in 25-26. Door de zege van E&O staan de Emmenaren met een vijfde plaats weer op gelijke hoogte met DFS op een puntentotaal van 20. Ook de nummer drie BFC verloor vandaag van Tachos, waardoor dat gat nog slechts één punt is.
De stand kan zondag nog veranderen. Dan speelt OCI Lions tegen Aalsmeer en de winnaar van dat duel zal E&O voorbij gaan.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.