Wubben Tankreiniging van Gasselternijveen naar Peelerpark in Assen

Wubben Tankreiniging
Waar nu nog een GGD-testlocatie zit in Assen, komt straks Wubben Tankreiniging uit Gasselternijveen © RTV Drenthe / Margriet Benak
Wubben Noord verhuist van het bedrijventerrein in Gasselternijveen naar het Peelerpark in Assen-Noord. Het bedrijf in tankreiniging en -sanering, zit al tientallen jaren aan de Vogelshemweg in Gasselternijveen. Maar daar groeit Wubben uit zijn jasje. Uitbreidingsmogelijkheden zijn er niet.
Wubben betrekt in Assen-Noord een bestaand bedrijfspand aan de Aziëweg. Daar zit nu tijdelijk de coronateststraat van de GGD. Eind dit jaar wil het bedrijf naar Assen verhuizen.

Centraler in werkgebied

Er werken dertien mensen bij Wubben Noord. Het bedrijf kiest volgens medewerker Aline Visser voor de bedrijfslocatie in Assen, vlakbij de A28, om wat centraler in het werkgebied te zitten. Het bedrijf werkt door het hele land en gaat op pad om bij bedrijven en particulieren opslagtanks te reinigen.
Het wagenpark van Wubben bestaat uit zeven trucks, waarmee ze naar fabrieken, benzinepompen en chemische bedrijven rijden waar tanks of installaties schoongemaakt moeten worden, bovengronds en ondergronds. Ook wordt de locatie in Assen gebruikt voor opslag van tanks en olie.
Wubben gebruikt aan de Aziëweg de bestaande bedrijfsgebouwen, er komt geen nieuwbouw. De gemeente Assen is bereid een verklaring van geen bezwaar af te geven, zodat de provincie een omgevingsvergunning kan verstrekken aan het bedrijf.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl