Sportcast #28: Ook VKW wil gebak van RTV Drenthe

In deze Sportcast blikken Niels Dijkhuizen, Dink Binnendijk en René Posthuma terug op de zware zondag van FC Emmen. De wedstrijd tegen Vitesse stond in het teken van het overlijden van de broer van doelman Kjell Scherpen.
De indrukwekkende minuut stilte leek zijn impact op de wedstrijd te hebben. Verder kijkt het panel vooruit naar de komende uitwedstrijd, tegen Feyenoord. "Voor FC Emmen is het beter dat Feyenoord woensdag verder bekert tegen Ajax", is de conclusie.

Verder een korte terugblik op de Ster van Zwolle en het WK spint (schaatsen). En VKW beleeft een droomseizoen. De club uit Westerbork is na de promotie van vorig seizoen de nieuwe koploper in de 1e klasse F. En dus lonkt er ook een taart van RTV Drenthe voor VKW!

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.