Zo vierde Drenthe (eindelijk) weer feest

feest club limbo
In Club Limbo werd vannacht flink gefeest © RTV Drenthe
Ze moesten als eerste dicht en gaan als laatste weer open: de nachtclubs. Gisteravond werd er daarom flink gefeest, ook al moesten de clubs om 01.00 uur alweer dicht.
Club Limbo in Emmen deed daarom de deuren eerder open. Daar begon het feest om 20.00 uur. Het publiek kon niet wachten. "We zijn heel blij dat we eindelijk weer mogen", zegt een enthousiaste bezoeker. "Heel het weekend alleen maar thuis is niets voor ons."
Ook clubeigenaar Jeffrey Mol is blij weer open te mogen. "Eindelijk weer knallen, echt fantastisch." Sinds afgelopen zomer mocht Mol geen bezoekers ontvangen in zijn club vanwege corona. Maar stilzitten deed hij niet. "We hebben heel wat dingen verbouwd. We hadden genoeg tijd voor andere dingen, maar niet voor wat je eigenlijk wil doen."
Niet alleen bij Club Limbo was het een drukte van jewelste, ook andere cafés ontvingen veel mensen. Liefhebbers van partyen tot in de (heel) vroege uurtjes, moeten nog een klein weekje geduld hebben. Vanaf volgende week gelden weer de normale openingstijden en kun je weer feesten tot de zon bijna opkomt.
Bekijk hieronder hoe de horeca in Emmen gisteren goede zaken deed:
Zo vierde Drenthe eindelijk weer feest

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl