Feyenoorder Stef Gronsveld en Dick Lukkien in Rood Wit TV

Bekijk hier de nieuwe aflevering van FC Emmen Rood Wit TV
Bekijk hier de nieuwe aflevering van FC Emmen Rood Wit TV
VOETBAL - De enige oud-Feyenoorder in de selectie van FC Emmen, Stef Gronsveld, staat in de schijnwerpers in de nieuwe Rood Wit TV.
Een zware hamstringblessure stond de inmiddels 22-jarige verdediger in de weg om door te breken bij Feyenoord. Met FC Emmen gaat de rechtsback, na nog meer blessureleed, zondag dan eindelijk zijn langgekoesterde debuut in De Kuip maken. Rood Wit TV zocht Gronsveld op.
Na een zeer droevige week, vanwege het overlijden van de broer van FC Emmen-doelman Kjell Scherpen en twee nederlagen (tegen respectievelijk Excelsior en Vitesse, gaat de Drentse club zondag dus op bezoek bij Feyenoord. In de vaste rubriek 'koffieDick kijken' blikt de trainer van FC Emmen vooruit op dat duel. Gaat hij weer met een extra centrale verdediger starten?
En wil je twee vrijkaarten winnen voor een thuisduel van FC Emmen? Doe dan mee met de prijsvraag, die deze week wordt gesteld door Alexander Bannink.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.