Lijsttrekkers De Wolden debatteren over woningbouw, natuur en landbouw

Drenthe Kiest de gemeenteraad
Het verkiezingsdebat over De Wolden is te volgen bij RTV Drenthe © RTV Drenthe
Waar moet er de komende jaren gebouwd worden in de gemeente De Wolden? En moet de natuur juist meer ruimte krijgen of moet de landbouw kunnen groeien? Het zijn twee vraagstukken die vandaag centraal staan in het debat tussen de lijsttrekkers van de gemeente De Wolden.
Gisteren waren de lijsttrekkers van de gemeente Westerveld als eerste aan de beurt. Zij debatteerden over de bollenteelt en woningbouw. In totaal houdt RTV Drenthe tot en met 15 maart twaalf gemeentelijke debatten. Deze worden geleid door Margriet Benak.
Het debat duurt 40 minuten en wordt live uitgezonden op Facebook en op de website tussen 15.30 en 16.15 uur. Op tv is het debat te zien tussen 17.00 en 17.40 uur. In de avond is het programma in de carrousel te bekijken om 19.00, 21.00 en 23.00 uur. De verdeling van de verkiezingsdebatten is als volgt:

Uitzendvolgorde verkiezingsdebatten

Datum Gemeente
maandag 28 februari Westerveld
dinsdag 1 maart De Wolden
woensdag 2 maart Aa en Hunze
donderdag 3 maart Borger-Odoorn
vrijdag 4 maart Noordenveld
maandag 7 maart Hoogeveen
dinsdag 8 maart Tynaarlo
woensdag 9 maart Midden-Drenthe
donderdag 10 maart Coevorden
vrijdag 11 maart Meppel
maandag 14 maart Assen
dinsdag 15 maart Emmen
Op de verkiezingsdag 16 maart komt RTV Drenthe de hele dag met gegevens over de opkomst in Drenthe. Radio Drenthe brengt u vanaf 21.00 uur tot 01.00 uur op de hoogte van de uitslagen. Op onze website www.rtvdrenthe.nl melden wij in de loop van de nacht alle uitslagen.
Op donderdag 17 maart hoort u op radio Drenthe de eerste reacties op de uitslagen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl