Bomenkap en toekomst recreatiebedrijven in verkiezingsdebat Aa en Hunze

Drenthe Kiest de gemeenteraad
Vandaag is het aan de beurt aan de lijsttrekkers in Aa en Hunze om het debat aan te gaan © RTV Drenthe
De bomenkap en de ondersteuning van recreatiebedrijven staan centraal in het RTV Drenthe-verkiezingsdebat over de gemeente Aa en Hunze. De lijsttrekkers debatteren of de gemeente voortaan minder bomen moet kappen en of bestaande recreatiebedrijven meer ondersteund moeten worden.
Het debat over Aa en Hunze is het derde debat van in totaal twaalf verkiezingsdebatten die RTV Drenthe organiseert. Ze duren ongeveer 40 minuten en worden live uitgezonden op de Facebookpagina en website van RTV Drenthe.

Herhalingen

Het debat tussen de lijsttrekkers in Aa en Hunze gemist? Niet getreurd, want op televisie is de uitzending te zien om 17.00 en 17.40 uur. Daarna is het debat nog eens te zien in de tv-carrousel, om 19.00, 21.00 en 23.00 uur.
Voorafgaand aan het Aa en Hunze-debat waren de gemeenten Westerveld en De Wolden aan de beurt. Benieuwd wanneer jouw gemeente aan de beurt is? Dat is te zien in onderstaande lijst:

Uitzendvolgorde verkiezingsdebatten

Datum Gemeente
woensdag 2 maart Aa en Hunze
donderdag 3 maart Borger-Odoorn
vrijdag 4 maart Noordenveld
maandag 7 maart Hoogeveen
dinsdag 8 maart Tynaarlo
woensdag 9 maart Midden-Drenthe
donderdag 10 maart Coevorden
vrijdag 11 maart Meppel
maandag 14 maart Assen
dinsdag 15 maart Emmen

Meer verkiezingsnieuws bij RTV Drenthe

Na het laatste debat is 16 maart de officiële verkiezingsdatum waarop Drenten hun stem kunnen uitbrengen. Worden de lokale partijen groter dan dat ze in veel gemeenten al waren? Of scoren de traditionele partijen zoals CDA, PvdA en VVD goed?
De opkomstcijfers zijn op 16 maart de hele dag te volgen bij RTV Drenthe. Nadat de stembussen zijn gesloten, brengt Radio Drenthe je vanaf 21.00 uur tot in de nacht op de hoogte van de uitslagen. En uiteraard zijn op de website van RTV Drenthe de laatste uitslagen te vinden.
Op the day after, 17 maart, zijn de reacties van de winnaars en verliezers te horen, te zien en te lezen op radio, televisie en online.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl