Twee jonge kinderen raken gewond bij ongeluk op Balkenweg in Assen

Bij een ongeluk op de kruising van de Balkenweg met de Europaweg in Assen zijn aan het begin van de middag twee jonge kinderen gewond geraakt, van wie één zeer ernstig. Dat meldt de politie.
Rond 12.45 uur botsten op de kruising bij de stoplichten twee auto's op elkaar. Eén ervan belandde op zijn kant op het naastgelegen fietspad. De hulpdiensten rukten massaal uit; vier ambulances, een traumahelikopter, de brandweer en de politie kwamen naar de plek van het ongeluk om hulp te verlenen.

Uitgebreid onderzoek

Volgens omstanders zou door de klap één slachtoffer uit een auto zijn geslingerd. Een politiewoordvoerder wil alleen bevestigen dat één van de jonge slachtoffers buiten de auto lag op het moment dat de hulpdiensten aankwamen. "Wat er precies is gebeurd, moet verder onderzoek uitwijzen", zegt ze. Beide kinderen zijn naar een ziekenhuis gebracht.
Op de plek van het ongeluk wordt uitgebreid onderzoek gedaan, zoals sporenonderzoek. Ook brengt een droneteam van de politie de situatie in kaart. Verder worden verschillende getuigen gehoord om de oorzaak van het ernstige ongeluk te achterhalen. Of één van de bestuurders door de politie als verdachte wordt gezien, kan de woordvoerder niet zeggen.
Meerdere gewonden bij ongeluk op Balkenweg in Assen

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl