Luister hier live naar Jong PSV - FC Emmen

Niels en Rene
Luister hier live naar Jong PSV - FC Emmen © RTV Drenthe
Is de nederlaag tegen Helmond Sport een ongelukje of heeft de FC Emmen last van promotiebibbers? Met nog elf wedstrijden te gaan azen onder meer Excelsior en FC Eindhoven op die felbegeerde plek twee, waar FC Emmen op dit moment staat. Vanavond moet Jong PSV over de Drentse knie gelegd worden.
De wedstrijd in Eindhoven moet revanchegevoelens opwekken voor de ploeg van trainer Dick Lukkien, die zich lelijk in de voet heeft geschoten door vorige week het inhaalduel met Helmond Sport (1-2) te verliezen.

Andere formatie

Hoogstwaarschijnlijk start FC Emmen vanavond in een 4-4-2-formatie. Met als meest vooruitgeschoven pionnen Reda Kharchouch en Ole Romeny. Lucas Bernadou staat ook weer eens in de basis. Dat gaat ten koste van Jasin-Amin Assehnoun.
Jong PSV heeft de laatste drie wedstrijd verloren en snakt naar een goed resultaat. De talenten van Ruud van Nistelrooij hopen dat vanavond in het Jan Louwers Stadion van FC Eindhoven te bewerkstelligen.

Volg de wedstrijd LIVE

Gaat het FC Emmen vanavond lukken om de punten mee te nemen naar Drenthe? Dat hoor je op Radio Drenthe! Op onze website wordt tevens een liveblog van de wedstrijd bijgehouden. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl