FC Emmen Podcast #26: 'Heuvelman for president'

Dick Heuvelman
Dick Heuvelman is lijstduwer van Tynaarlo Nu, maar hoe zit het met zijn ambities? © RTV Drenthe
FC Emmen maakte afgelopen maandag optimaal gebruik van het puntverlies van FC Volendam bij VVV-Venlo (0-0). De ploeg van trainer Dick Lukkien won met 1-3 van Jong PSV, al was er in de openingsfase nog genoeg op het spel van de Drenten aan te merken. Dus hebben de panelleden genoeg munitie om los te gaan in de FC Emmen Podcast.
Door de overwinning vloeide er uit de nederlaag tegen Helmond Sport (1-2) niet heel veel bloed voor de Drentse club. Lukkien pareerde de 'lichte paniek' bij het publiek na afloop van de winstpartij tegen Jong PSV: "We beginnen op een echte voetbalclub te lijken. Ze zijn wellicht vergeten dat we acht wedstrijden niet hebben verloren. We moeten vooral rustig blijven. Ik heb vertrouwen in mijn mannen."

Systeem onder de loep

In de FC Emmen Podcast gaat het deze week onder meer over de schitterende prijs die Johan Bakayoko voor aanvang van Jong PSV - FC Emmen ontving, maar ook het nieuwe 4-4-2-systeem van Lukkien wordt door Theo ten Caat onder de loep genomen.
Daarnaast neemt Dick Heuvelman de ruimte om zijn carrière-switch richting de politiek uit te leggen en denkt Niels Dijkhuizen dat het duel tussen FC Emmen en FC Volendam van aanstaande maandag niet om de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie zal gaan. Aanstaande vrijdag wordt er volgens de mannen in eigen huis eenvoudig gewonnen van Jong FC Utrecht.
Gasten:
Niels Dijkhuizen - FC Emmen-watcher
Dick Heuvelman - Sportgeweten van het Noorden
Theo ten Caat - Voormalig profvoetballer, trainer, schilder en schaker
Presentatie:
Tom Meijers
Beluister hier FC Emmen Podcast #26:
FC Emmen Podcast #26: 'Heuvelman for president'

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl