Bestelbusje botst tegen boom in Emmer-Compascuum, twee gewonden

220308_ongeluk_emmercompascuum
Hulpdiensten nemen poolshoogte op de plek van het ongeval © Persbureau Drenthe
In Emmer-Compascuum zijn twee betrokkenen van een verkeersongeval vanmiddag naar het ziekenhuis overgebracht. Dat gebeurde nadat een bestelbusje rond 13.00 uur tegen een boom was gebotst langs het Kanaal A Noordzijde in het dorp.
Meerdere politie-eenheden, drie ambulances, de brandweer en een traumahelikoper gingen na de melding van het ongeluk met spoed naar de plek van het ongeluk toe, waar al snel bleek dat er geen andere weggebruikers bij het ongeluk betrokken waren. De bestuurder bleek door een onbekende oorzaak tegen de boom te zijn gebotst.
De ene inzittende kon zonder al te veel problemen uit het bestelbusje worden gehaald. De brandweer moest er wel aan te pas komen om de andere inzittende uit het voertuig te bevrijden. Toen dat gelukt was, werden beide slachtoffers naar het ziekenhuis overgebracht. Het overige verkeer op het Kanaal A Noordzijde werd gedurende het ongeval door agenten om het ongeval heen geleid.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl