Hurry-Up met zege op zak naar bekerkraker

Hurry-Up wint met 27-31 van Sasja Antwerpen (Rechten: Archief RTV Drenthe)
HANDBAL - Hurry-Up is door een overtuigende zege op Sasja uit Antwerpen gestegen naar de achtste plaats op de ranglijst van de BENE-League. De ploeg uit Zwartemeer trok met 27-31 aan het langste eind. De zege is een aardige opsteker richting de bekerkraker van aanstaande dinsdag tegen LIONS.
Sasja stond slechts één plaats achter Hurry-Up, al was het puntenverschil wel aanzienlijk. De thuisploeg gaf in de eerste helft goed verweer en hield de achterstand bij rust beperkt tot 12-13. Na de rust nam Hurry-up wel afstand en hield de Drentse ploeg een voorsprong van vier punten vast.
Na een uur spelen won Hurry-Up met 27-31 en schreef daarmee twee punten bij aan het totaal. Daarmee komt de formatie uit Zwartemeer op 15 punten. Doordat Tongeren en Initia Hasselt allebei verloren, klimt Hurry-Up van de tiende naar de achtste plaats.
Volgend weekend staat de laatste speelronde van de BENE-League op het programma. Daarin speelt Hurry-Up tegen Kras Volendam, dat zesde staat. Volendam haakte vandaag definitief af in de strijd om de Final-Four na een gelijkspel bij Achilles Bocholt.

Bekerkraker

Eerst speelt Hurry-Up nog in de kwartfinale in de beker, namelijk dinsdag in Sittard tegen LIONS. De beker is voor de Zwartemeerders de laatste kans op een prijs dit seizoen.