Hurry-Up met zege op zak naar bekerkraker

HANDBAL - Hurry-Up is door een overtuigende zege op Sasja uit Antwerpen gestegen naar de achtste plaats op de ranglijst van de BENE-League. De ploeg uit Zwartemeer trok met 27-31 aan het langste eind. De zege is een aardige opsteker richting de bekerkraker van aanstaande dinsdag tegen LIONS.
Sasja stond slechts één plaats achter Hurry-Up, al was het puntenverschil wel aanzienlijk. De thuisploeg gaf in de eerste helft goed verweer en hield de achterstand bij rust beperkt tot 12-13. Na de rust nam Hurry-up wel afstand en hield de Drentse ploeg een voorsprong van vier punten vast. 

Na een uur spelen won Hurry-Up met 27-31 en schreef daarmee twee punten bij aan het totaal. Daarmee komt de formatie uit Zwartemeer op 15 punten. Doordat Tongeren en Initia Hasselt allebei verloren, klimt Hurry-Up van de tiende naar de achtste plaats. 

Volgend weekend staat de laatste speelronde van de BENE-League op het programma. Daarin speelt Hurry-Up tegen Kras Volendam, dat zesde staat. Volendam haakte vandaag definitief af in de strijd om de Final-Four na een gelijkspel bij Achilles Bocholt. 

Bekerkraker 
Eerst speelt Hurry-Up nog in de kwartfinale in de beker, namelijk dinsdag in Sittard tegen LIONS. De beker is voor de Zwartemeerders de laatste kans op een prijs dit seizoen.
Meer over dit onderwerp:
Handbal Hurry-Up Bene-League Zwartemeer
Deel dit artikel: