Gure omstandigheden en mooie goals in Onze Club

Kijk nu hier de uitzending van Onze Club
Kijk nu hier de uitzending van Onze Club
VOETBAL - Het was een weekend waarin alle jaargetijden leken samen te komen en dat ondervonden de amateurvoetballers in Drenthe ook. Gisteren was de wind bepalend bij veel duels, vandaag de hevige neerslag.
In Onze Club beelden van de topper in de 4e klasse E op zaterdag tussen Vitesse'63 en CSVC. Vitesse'63 staat 3e en CSVC is de koploper. Verschil tussen beide ploegen is twee punten.
Ook waren we aanwezig bij Urk - ACV. De grote vraag is: Heeft ACV een tik opgelopen na twee pijnlijke nederlagen of kan de ploeg van trainer Fred de Boer haar rug rechten in het vissersdorp om toch nog een rol te spelen in de titelstrijd in de hoofdklasse B?
De kraker in de 1e klasse F op zondag was het duel SVBO - VKW. De Börkers staan tweede, terwijl SVBO een subtopper is.
SC Erica en Zuidwolde vechten tegen degradatie uit de 2e klasse L en in de 5e klasse C kozen we voor de derby Tynaarlo - Yde de Punt.
Zoals vertrouwd wordt de uitzending afgesloten met de rubriek 'de vijfde klasse F'. Verslaggever Stijn Steenhuis bezocht DOS'63 in Linde.
Bekijk nu online: De uitzending van Onze Club

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.