Sportcast #30: Was Arias nu goed of slecht en waar blijft het dak op de wielerbaan in Assen?

In aflevering 30 van de Sportcast is, naast de vaste panelleden Niels Dijkhuizen, Dink Binnendijk en René Posthuma, ook de nestor van de noordelijke sportjournalistiek Dick Heuvelman aangeschoven. Ze blikken terug op het gelijkspel van FC Emmen tegen Heracles. Er ontstaat een felle discussie over of Lukkien wel of niet met Arias had moeten beginnen. Natuurlijk blikt het panel ook terug op het advies van de sportraad om de Formule 1 naar Zandvoort te halen. Er wordt vooruitgeblikt op de komende Ronde van Drenthe en Dick Heuvelman vertelt hoe lastig het is om een wielerwedstrijd in Nederland te organiseren. Heuvelman wil het ook even hebben over de wielerbaan in Assen: "Het is een schande dat deze niet overdekt is."
Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportkenner)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.