200 vluchtelingen uit Oekraïne in vaccinatielocatie Hoogeveen

Vaccinatielocatie Hoogeveen
In dit pand aan de De Vos van Steenwijklaan komen vluchtelingen uit Oekraïne © RTV Drenthe/Ronald Oostingh
De vaccinatielocatie van de GGD in Hoogeveen aan de Vos van Steenwijklaan 73 gaat vandaag dicht. In het pand komt een opvang voor 200 vluchtelingen uit Oekraïne.
Wanneer de vluchtelingen in het pand terechtkunnen is nog niet duidelijk. Het gebouw moet eerst nog worden ingericht, laat een woordvoerder van de gemeente weten. Ter vervanging van de locatie in Hoogeveen opent de GGD de vaccinatielocatie in Meppel weer.
De GGD belt mensen die na 16 maart nog een afspraak hebben op de locatie in Hoogeveen om een nieuwe vaccinatieafspraak te maken. Eerder werd al bekend dat de gemeente Hoogeveen op acht verschillende locaties in totaal 250 vluchtelingen wil opvangen.

Vaccinatielocatie Assen naar andere locatie

Daarnaast meldt de GGD dat de vaccinatielocatie in Assen verhuist van de Bonte Wever naar de Amerikaweg, in Assen-Noord. En de vaccinatielocatie in Meppel aan de Eekhorstweg gaat weer open, nu die aan de Vos van Steenwijklaan in Hoogeveen dichtgaat.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.