Sportcast #31: De heroïsche Ronde van Drenthe en waar was de VAR in Sittard?

In aflevering 31 van de Sportcast bespreken Niels Dijkhuizen en Karin Mulder het afgelopen sportweekend. Het weekend begon met de nederlaag van FC Emmen in Sittard. De wissel Braken voor Arias, waar vorige week door sommige leden van het panel gepleit werd, had niet het gewenste resultaat en dat had Dijkhuizen wel verwacht. Ook wordt nog teruggekeken op de 1-0 van Fortuna, waar de VAR niet optrad. "Waarschijnlijk was de VAR nog koffie aan het halen." Ook wordt teruggekeken op de spannende Ronde van Drenthe, waar de weersomstandigheden zorgden voor heerlijke wedstrijd.
Gasten
Karin Mulder (verslaggever RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.
Deel dit artikel: