Pop-up TT-museum dit jaar opnieuw in RTV Drenthe-pand

Pop-up TT-museum
Pop-up TT-museum © RTV Drenthe
RTV Drenthe laat het pand aan de Beilerstraat weer omtoveren tot een pop-up TT-museum. Onder andere oude motoren, beeldmateriaal en historische attributen worden van 11 tot en met 25 juni tentoongesteld.
In 2018 was er ook al een pop-up TT-museum in het pand, toen is het museum door ruim 2700 mensen bezocht. Sjoerd Looijenga gaat net als in 2018 de collectie samen met RTV Drenthe bij elkaar verzamelen, hij zorgt ook voor de inrichting van het museum.

Nooit eerder vertoond

De familie van oud-motorcoureur Boet van Dulmen laat weten nooit eerder vertoond materiaal beschikbaar te stellen. Ook komt er een eerbetoon aan Valentino Rossi en zijn band met Assen en de TT. De sfeer van de TT-nachten die Assen heeft gekend zal ook te beleven zijn in het museum.

Een TT-museum

De stichting TT-museum is blij dat RTV Drenthe het TT-museum onder de aandacht brengt. Van 11 tot en met 25 juni kun je terecht in het pand aan de Beilerstraat in Assen.
Bekijk hieronder de beelden van het TT-museum in 2018:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.