Dit weekend in de Drentse natuur: 23 en 24 maart

De lente is begonnen! De temperatuur stijgt en de natuur ontwaakt. Dat is natuurlijk reden genoeg om dit weekend de Drentse natuur in te trekken. We hebben drie zondagse wandelingen voor je uitgezocht.
Wil je weten wat er nog meer te doen is dit weekend? Kijk dan in de ROEG!-agenda.

Excursie grafheuvels Kampsheide
De gidsen van het Nationaal Park Drentscha Aa nemen je zondagochtend mee over de Kampsheide. Je leert van alles over de tumuli of grafheuvels die je onderweg tegenkomt en de gidsen vertellen je meer over het gebied. Informatie over deze excursie vind je hier.

Zondagswandeling over de Hondsrug
Samen met een gids van Staatsbosbeheer wandel je zondagmiddag over de Hondsrug. Je ontdekt welke vogels en dieren in het bos leven en de gids vertelt over de natuur in de lente. Ook dierensporen komen aan bod. Hier lees je meer over de wandeling.

Wandeling met de boswachter
Ontdek zondagmiddag het Dwingelderveld samen met een gids van Natuurmonumenten. De gids vertelt onderweg over de ontwikkeling van de natuur in het gebied. De seizoenen komen ook aan bod, met aandacht voor planten en dieren. Meer informatie vind je hier.

Op zoek naar wandel- of fietsroutes of andere uitstapjes in de Drentse natuur? Je vindt ze op de Facebookpagina Op pad in de Drentse natuur.
Meer over dit onderwerp:
ROEG! natuurnieuws
Deel dit artikel: