A28 weer deels begaanbaar na crash van Lamborghini van half miljoen

Op de A28 bij Rouveen, net over de grens bij Overijssel, is vanmorgen een peperdure Lamborghini hard tegen de vangrail gereden. Door het ongeluk was de snelweg in beide richtingen urenlang afgesloten.
Hoe de sportwagen tegen de vangrail heeft kunnen botsen is niet duidelijk. Van de Lamborghini Aventador, die in 2019 uit kwam, lijkt weinig meer over. De twee inzittenden zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.
De Lamborgini stond oorspronkelijk in de showroom met een prijskaartje van boven de 500.000 euro. Op verkoopsites worden tweedehands modellen aangeboden voor bedragen tussen de 420.000 en 500.000 euro.

Flinke files (update)

Een stuk van de vangrail in de middenberm raakte beschadigd. Door het ongeluk is de A28 in beide richting afgesloten geweest, inmiddels is de weg tussen Zwolle en Groningen weer helemaal vrijgegeven. In de andere rijrichting, Groningen naar Zwolle, zijn nog twee rijstroken gesloten vanwege een spoedreparatie. De verwachting is dat de weg rond 18.00 uur weer vrij is.
Lamborghini van half miljoen crasht op A28, verkeer moet omrijden

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl