Wat moet RTV Drenthe voor jou onderzoeken?

Wat moeten wij onderzoeken? (afbeelding: Follow the Money)
Wat moeten wij onderzoeken? (afbeelding: Follow the Money)
Wie heeft het beste idee voor een journalistiek onderzoek in de vier provincies van Noord- en Oost-Nederland? Welke misstand moet er aan de kaak gesteld worden? Welk maatschappelijk thema verdient het om journalistiek uitgezocht te worden?
Jij kan je onderzoeksvoorstel, je pitch, bij ons indienen. Dit mag over elk onderwerp in Noord- en Oost-Nederland gaan.
​In samenwerking met de regionale omroepen in Noord- en Oost-Nederland en Follow the Money gaan we het beste idee voor een journalistiek onderzoek uitvoeren.
Het indienen van een voorstel is eenvoudig, maar je moet er wel iets voor doen. Hieronder kun je aangeven waarom we jouw voorstel moeten onderzoeken. Wat wil je aan het licht brengen? Vertel het ons.

Uiteraard kun je je eigen voorstel via de sociale media promoten. Gebruik daarvoor de hashtag #noordoostpitch. Heb je zelf geen voorstel? Dan kun je wel stemmen op het beste idee.
De omroepen Omrop Fryslan, RTV Noord, RTV Oost en RTV Drenthe hebben begin dit jaar een overeenkomst gesloten waarin ze hebben aangekondigd structureel samen te werken op het gebied van onderzoeksjournalistiek.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.