Meld hier gevaarlijke verkeerssituaties bij jou in de buurt

Welke situaties bij jou in de buurt mogen weleens aangepakt worden? (Rechten: RTV Drenthe / Steven Stegen)
Welke situaties bij jou in de buurt mogen weleens aangepakt worden? (Rechten: RTV Drenthe / Steven Stegen)
Een onoverzichtelijke rotonde, een weg waar auto's rakelings langs fietsers scheuren of een levensgevaarlijk kruispunt. Zijn er in jouw buurt gevaarlijke verkeerssituaties waar echt iets aan gedaan moet worden?
RTV Drenthe neemt deze maand samen met de andere regionale omroepen de verkeersveiligheid onder de loep.

Hoe doe je mee?

Laat ons weten waar een onveilige situatie bij jou in de buurt is, door hieronder op de kaart de locatie te zoeken. Klik vervolgens rechtsboven op 'Voeg punt toe' en klik op de exacte locatie. Vul vervolgens het formulier in en klik op 'Insturen'. Zou je eventueel mee willen werken aan een tv- of radioreportage over jouw suggestie, vergeet dan niet je contactgegevens in te vullen.
Zie je onderstaande kaart niet, klik of tik dan hier.
Je hebt tot en met Pasen de tijd om een melding te plaatsen en te stemmen op gevaarlijke situaties. Vanaf 3 mei zullen we de uitkomsten van dit onderzoek publiceren.
Onze kaart is een inventarisatie van gevaarlijke verkeerssituaties in Drenthe. Vanwege het hogere inwonersaantal in grote plaatsen, krijgen die situaties logischerwijs meer stemmen. Tijdens onze analyse van de cijfers bekijken we de meldingen afzonderlijk en hebben we uiteraard ook aandacht voor kleinere plaatsen.