Vrouw maakt buurman uit voor pedofiel: 750 euro boete

Een vrouw uit Meppel moet een boete van 750 euro betalen, omdat ze haar buurman vorig jaar publiekelijk voor pedofiel uitmaakte. Daarnaast schreef ze op de site klacht.nl dat de buren haar terroriseerden en zij haar dochter lastigvielen.
De 42-jarige vrouw en haar partner verlieten na het oordeel van de rechter scheldend en tierend de rechtszaal. "Ze zijn het niet met mij eens", zei de rechter.

'Onbeschoft'
Ook tijdens de zitting zelf ging het bijna mis. De man viel de vrouw telkens bij, waarop de rechter hem vroeg zich stil te houden. Even later noemde de man de rechter 'onbeschoft' en schakelde de rechter de hulp van de parketpolitie in. Als de man nog één woord zou zeggen, vloog hij eruit.

De vrouw ontkende alle beschuldigen. Haar account op klacht.nl zou gehackt zijn. De buren en getuigen logen volgens haar allemaal. Daarnaast klaagde de Meppelse dat de politie haar niet heeft gehoord. 

Scheldpartij bij de politie
Ze wilde graag haar man bij het verhoor op het bureau hebben. Dit mocht uiteindelijk, maar doordat de man zich telkens met het verhoor bemoeide liep dit uit in een scheldpartij. Ook wilde ze dat haar man als getuige werd gehoord in de rechtszaal, maar dit verzoek wees de rechter af.
Deel dit artikel: