Sportcast #34: De lange neus van Jafar Arias

In aflevering 34 van de Sportcast bespreken Dink Binnendijk, Niels Dijkhuizen en Dick Heuvelman het afgelopen sportweekend. FC Emmen wist eindelijk weer eens te winnen. De rol van Arias komt daarbij ook ter sprake. De spits zelf liet na Ajax weten dat niet iedere supporter zijn rol snapt. Ook binnen het sportpanel ontstaat daar discussie over. Dat geldt niet voor het spel van Anco Jansen. Iedereen is het eens over hoe belangrijk de aanvoerder is voor FC Emmen. Verder wordt gesproken over de nieuwe rol van Cees Bijl bij Emmen en of Ajax zelf had moeten ingrijpen bij de spreekkoren van de eigen aanhang gericht aan Kjell Scherpen.
Ook is er ruimte voor andere sport. Zo praat het panel over het debuut van Suthwalda in de tennis-eredivisie. Heuvelman vindt tennis meer een toernooisport en geen sport om competitie in te spelen. "Dat stelt in Nederland helemaal niks voor." 

Tot slot wordt er nog vooruitgekeken naar het WK Superbike dat dit weekend op het TT Circuit wordt verreden. 

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.